UWAGA! : Jeśli zarejestrowałeś się tylko po to by napisać podanie do sobie odpuść.
Będę rozpatrywał tylko podania graczy którzy mają minimum 5 psoty [ niewliczająca off - topa ]
Wzór podania:
Nick w grze:
Jak długo [jeśli tak]:
Na jakich serwerach:
Krótko o sobie:
UWAGA: Można napisać tylko 1 podanie. Podania napisane niezgodnie ze wzorem będą odrzucane bez czytania.
Ostatnio zmieniony przez Krzychu 2010-03-06, 11:32, w całości zmieniany 19 razy
sebaseba
Poziom: 1
HP: 0/18
0%
MP: 8/8
100%
EXP: 4/9
44%
Wysłany: 2010-03-23, 20:32
Nick w grze: SebaSeba
Byłem Adminem tak/nie---- NIE
O sobie: Nazywam sie Sebastian lubie grac w gta szczególnie w SA-MP w vice citi tez kiedys grałem. Gram też w plemiona, do szkoły ide o 7:30 i wracam o 14:00 lub 13:00
Po szkole mam bardzo dużo czasu az do 20:00 lub 21:00 bo potem juz leżę i nie gram. Bardzo bym prosił o posiadłość ADMINA.
Pozdrowienia: SebaSeba
Od Szyman: jak mniemam to ostatnio ktoś się żalił że czitujesz? a poza tym podanie można składać od minimum 5 postów;p a jak widać Ty masz tylko 3;/ także Panu podziękujemy;p
Edit:
Racja nie mam 5 postów. ale o tych czitach to kolega ja SOBEITA używałem zawsze nie na polskim serwie a kolega użył na waszym heheh
Od Szyman: i takim sposobem dostajesz warna;p za pisanie post pod postem;p nie umiesz używać opcji Edytuj? a do tych czitów to ja wolę wierzyć temu Kestrelowi bo on juz u nas na serwie długo jest (jeden z najdluzej siedzacych) także w tej sprawie się nie kłóćmy;p
Czyli nie zostanę odbanowany i nie będę miał admina (?
Od Szyman: no to chyba oczywiste;p czitujesz = wylatujesz proste jak drut kolczasty;p
Nick w grze: Mastaha
Byłem adminem TAK
Jak długo: Na PWS byłem z tyg. a na PCS jestem cały czas
Na jakich serverach: PCS i PWS
Krótko o sobie: Nie jestem hamski, nie używam cheatów, lubie organizować eventy. Miało być krótko to nie przedłuzam
Rozpatrzcie Pozytywnie !
Od Szyman: czytaj warunki pisania podań a potem je pisz -.-
Nick w grze: cierni
Byłem adminem: tak/nie Tak
Jak długo [jeśli tak]: Około sześć miesięcy, i teraz będę.
Na jakich serwerach: Na www.pilishfullserveronline.pup.pl, oraz na innej serwerowni DM+STUNT, ale serwer padł.
Krótko o sobie: Na imię mam Bartosz, aktualnie idę do liceum, i bardzo lubię grać w GTA SA, na serwerach DM, oraz RP. Nigdy nie używałem hacków, i bardzo tempie ludzi, którzy chociaż myślą o hackach. Nie będę piał więcej, ponieważ nie chce was zanudzać.
cierni, No, na okres próbny Cię przyjmę. Kto chce go potestować?
Ps. I się oto ciągle nie upominaj w SB bo ci konto zablokuje. Napisz na GG to się na jakąś godzinę umówimy i wejdziemy...
Ostatnio zmieniony przez Krzychu 2010-07-19, 16:22, w całości zmieniany 3 razy
Fichst
0%
100%
EXP: 0/9
0%
Wysłany: 2010-08-02, 14:16
Nick w grze: Fichst
Byłem adminem: tak/nie Tak
Jak długo [jeśli tak]: Nie wiem, nie liczyłem ;>
Na jakich serwerach: Vicodine Gang Wars do upadku serwa. MiO, PSP
Krótko o sobie: Cóż mogę o sobie powiedzieć? Miły chłopiec, chcący wywalać cziterów
Od Szyman: podanie odrzucone - powód: niezastosowanie się do regulaminu składania podań
Wiek: 100 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 1 Skąd: Miasta Status:
2%
100%
EXP: 0/9
0%
Wysłany: 2010-08-31, 14:12 Re: Rekrutacja na Admina
Post wygaśnie: 11.29, 17:10
Krzychu napisał/a:
UWAGA! : Jeśli zarejestrowałeś się tylko po to by napisać podanie do sobie odpuść.
Będę rozpatrywał tylko podania graczy którzy mają minimum 5 psoty [ niewliczająca off - topa ]
Wzór podania:
Nick w grze: Kacper
Byłem adminem: tak/nie nie
Jak długo [jeśli tak]:
Na jakich serwerach:
Krótko o sobie:Miły poczucie humory lubię organizować eventy cały czas
jestem i to wszystko o sobie